Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rádi měníte vzhled své domácnosti? Neustále se poohlížíte po nových doplňcích, sledujete trendy a těšíte se z obdivných pohledů návštěv? Tentokrát vám poradíme, jak svou ložnici proměníte snadno a rychle.

Bavlněný satén: Letní trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak přežít horké letní noci? V chladivém a prodyšném povlečení, které pohladí vaši pokožku. Zapomeňte na laciné a nekvalitní napodobeniny saténu a spolehněte se na bavlnu. Bavlněný satén je vyroben ze 100% bavlny a díky speciální úpravě je tento materiál lehký, jemný a prodyšný. V zimě zahřeje a v létě příjemně chladí. Povlečení z něj pořídíte v mnoha krásných designech – podívejte se!

Puntíky, černá a bílá: To pravé pro moderní ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá kombinace z módy nikdy nevyjde. A sluší nejen moderně zařízeným interiérům. Povlečení Tango s hravým motivem puntíků je ideální pro každého, kdo hledá nadčasový styl. Díky oboustrannému vzoru navíc můžete vzhled postele každý den měnit. Dopřejte si kvalitu a styl v jednom!

Jemné proužky a harmonické barvy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte povlečení, které podtrhne krásu vaší ložnice? Dáváte přednost jemnosti a eleganci? Povlečení Sultán je pro vás to pravé. Harmonické odstíny hnědé a béžové vytvoří pohodovou atmosféru a oboustranný vzor na přikrývce nabízí možnost měnit vzhled ložnice podle nálady. Luxusní bavlněný satén vás potěší na pohled i na dotek!

Nebojte se výrazných vzorů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevšední design a výrazné barvy budou slušet i vaší ložnici! Originální mladistvý vzor skvěle podtrhne styl každého interiéru. Perfektně sladěné odstíny červené, růžové, zelené, fialové a bílé tvoří kombinaci, která zaujme na první pohled. Podlehněte hebkosti bavlněného saténu a vyzkoušejte povlečení Optimum – pořídíte ho hned v několika variacích!

Květinové vzory v módním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové vzory k létu neodmyslitelně patří. Vpusťte do své ložnice svěží letní vánek v podobě motivu květin na povlečení Jola. Zajímavá barevná kombinace, moderní design a luxusní materiál – to je neodolatelná letní kombinace. Proměňte svou ložnici a užijte si přepychový spánek v trendy povlečení Jola!

Další články

Načítám