Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z tohohle se každý rodič zaradovat nemůže. Herečka Veronika Freimanová (68) má to štěstí, že s ní její plnoleté dcery Tereza (27) a Markéta (20) stále jezdí každý rok na letní dovolenou, a to zcela dobrovolně. „Na dovolenou se chystáme s mými dcerami, bude to takový babinec. Začínám si vážit toho, že se mnou holky chtějí jezdit na dovolenou,“ říká oblíbená česká herečka.

Freimanová využije divadelní prázdniny a pauzu v natáčení seriálu Cesty domů opravdu plnohodnotně a vyrazí na dovolenou také s manželem, architektem Vladimírem Boučkem. „Už čtvrtým rokem se chystám do Řecka. Pokaždé jezdíme jinam. Snažíme se zkombinovat vždycky dva ostrovy,“ říká Veronika.

Dává představitelka Simony Kenigrové z Cest domů na dovolené přednost polehávání u bazénu s koktejlem s paraplíčkem, nebo je spíš akčnější? „Je hezký jezdit autem a ocitnout se na úplně opuštěné pláži. Ráda ten daný ostrůvek poznám turisticky a nemůžu říct, že bych se ráda opékala na slunci. To bych se začala nudit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám