Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel pohádkových princů, přičemž nejznámější je asi Matěj z Nesmrtelné tety, Filip Blažek (50) už dávno neoslňuje zlatými kudrlinami. Charizma ovšem s vlasy neztratil, ba naopak, a tak role sladkých princátek vystřídaly role zkušených mužů. Například v seriálu Případy 1. oddělení nebo v divadelních hrách Vše o mužích, Hovory mezi čtyřma očima (obě v Divadle Studio DVA) nebo v novince Divadla Palace Chlap na zabití, na jejíž premiéře jsme herce potkali. Práce má tedy dost a co osobní život?

Taky toho má dost a bude mít ještě víc, neboť jeho žena Jolana je v očekávání druhého společného dítěte a Filipova třetího (nejstaršího syna Luciána mu porodila herečka Lucie Benešová).

S Jolanou už spolu mají holčičku Johanku, takže už má herec páreček a byl by rád, kdyby to pokračovalo v nastaveném střídajícím se trendu a po dcerce to byl zase syn. „Ale hlavní je, ať je miminko zdravé,“ řekl Super.cz Blažek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám