Hlavní obsah
Článek

Čím je zpěvačka Madonna (65) starší, tím si k sobě vybírá mladší partnery. Jejím posledním úlovkem je teprve čtyřiadvacetiletý Brahim Zaibat, s nímž Madonna údajně začala chodit již v září minulého roku. Na veřejnosti je šlo spatřit jen zřídka. O víkendu se však dvojice objevila v Londýně, kam přiletěla z Paříže. Přestože oba vypadali poměrně nenápadně a dělali, že k sobě nepatří, paparazzi ihned dvojici poznali.

Madonně zřejmě nevadí, že ji od jejího milého dělí téměř 30 let a že je zároveň o osm let starší než jeho matka Patricia Vidal. Důvodem k rozporům jsou u tohoto páru rozdílná náboženská vyznání. Minulý měsíc dokonce média informovala o jejich rozchodu, který měl být zapříčiněn právě tím, že Brahim vyznává muslimskou víru a Madonna kabalu, tedy druh židovského mystického náboženství, jehož vyznavači se snaží přiblížit svou duši Bohu.

Popová královna Madonna si potrpí na mladé snědé muže. Proto není divu, že jí pohledný hip-hopový tanečník Zaibat, který má domov a rodinu ve francouzském Lyonu, učaroval. Podobný typ byl například i její dřívější partner Carlos Leon, s nímž má Madonna patnáctiletou dceru Lourdes. Avšak právě také rodina Zaibata se údajně jasně vyjádřila, že si nepřeje, aby se Brahim oprostil od muslimského vyznání a přestoupil ke kabale. Dvojice však krizi zatím ustála. Jak je vidět, rozdílná náboženství je zatím nerozdělila.

Reklama

Další články

Načítám