Hlavní obsah
Článek

Známá je spíš její sestra Lucie neboli DJ Lucca (45), která je vdaná za muzikanta Michala Dvořáka (58), ale také Leona „Qaša“ Kvasnicová si zaslouží, abyste jí věnovali pozornost.

Známá choreografka a tanečnice nedávno nafotila kvůli svému novému divadelnímu projektu sexy fotky v Evině rouše, na kterých se pochlubila postavičkou dvacítky. Za to vděčí hlavně tanci.

„Myslím si, že je to z velké části způsobeno neustálými tréninky," říká tanečnice, která se dříve věnovala moderní gymnastice, následně tanci všeho druhu. „Intenzita tréninků byla vždy v mém životě poměrně náročná. Genetika hraje také nějakou roli, ale já, jakožto člověk, co věří hlavně ve vlastní síly, si myslím, že vše může člověk ovlivnit svou vůlí a myslí."

Člověk může jen těžko uvěřit, že tanečnice přivedla na svět už dvě děti. „Po porodu jsem se nemohla dočkat, až se budu zase naplno hýbat, přestože jsem byla velmi aktivní i v těhotenství. Gynekolog řekl, že těhotenství není nemoc a to v mém případě neměl dělat, poněvadž jsem až do pátého měsíce tančila. Po porodu jsem začínala s pilates a pak se brzy vrátila k tanci, zhruba do jednoho měsíce jsem byla zpět," říká.

Qaša porotcovala v třetí řadě StarDance, vytvářela choreografie v SuperStar a řadě českých muzikálů (poslední jsou Mata Hari a Adam a Eva) a má také vlastní projekt 5 elements se skupinou IF. Kromě toho vyučuje pilates.

Zajímalo nás, jestli trénuje také svou sestru. „Sestra chodí na moje lekce pilates často a také jsme si občas daly soukromou lekci. Lucka je sportovní typ a potřebu hýbat se a cvičit dobře chápe," nechala se slyšet tanečnice.

A co radí Qaša našim čtenářkám, které se sebou chtějí něco provést? „Klid v duši, lásku a dělat to, co milujete. Když je člověk šťastný a v souladu sám se sebou, pak se dá zvládnout cokoliv. A pak ty obecně známé věci: Cvičit, střídmě jíst a dopřát si spánek," prozrazuje Qaša.

Reklama

Další články

Načítám