Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poměrně často se stává, že s tím, jak herečky a modelky vypadají na obrazovkách či v módních časopisech, se realita moc neslučuje. Nedávno jsme vám ukázali fotky partnerky nejpřitažlivějšího zpěváka na světě, která v kampani oslňuje plným dekoltem, ale ve skutečnosti je jako prkno, nebo snímky Kirsten Dunst, která se stala tváří kosmetického koncertu L´Oréal, pro který nafotila úchvatnou kampaň, aby se pak na ulici nechala vycvaknout bez špetky líčení či dalších úprav. Také Anne Hathaway (41) je v civilu raději za šedou myšku.

Jen málokdo z těch, kteří kolem slavné herečky v New Yorku procházeli, v ní rozpoznal sexy catwoman, kterou si zahrála v posledním filmovém příběhu o batmanovi. Hathaway v květovaných šatech, kloboučku a slunečních brýlích zcela zapadla do davu a jen zkušené oko fotografa v ní rozpoznalo hollywoodskou star.

Možná i díky tomu, že i obliny, které se ve filmu rýsovaly pod upnutou černou kombinézou, byly o dost štědřejší, než je originál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám