Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto není jen pláž, moře a opalování, je to doba setkávání, čas výletů s rodinou, nebo s novými přáteli, je to čas toulání se přírodou i městem. Léto jsou také chvíle bezstarostného volna a uvolnění.

Proužek a síť evokují pláž, moře a odpočinek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proužek je dezénovou stálicí, z námořnického stylu se pozvolna přebarvil do svěžích barev léta a zabydlel se v šatnících. Doplňte si svoji kolekci letního ošacení o novinky z kolekce Moira Fashion od předních českých návrhářů. Lehký vzdušný materiál v kombinaci se síťovinou nebo krajkou se báječně hodí pro toulání městem nebo odpolední posezení s přáteli.

Limitovaná kolekce Moira Fashion od předních českých návrhářů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Střihové fazony vycházejí ze současných módních trendů a vzdušný elastický materiál příjemně obejme vaši postavu. Jednotlivé modely uplatníte v horkých ulicích města, stejně jako při cestování a nákupech, ale také pro běžné denní nošení do zaměstnání. Ovšem letní barevnost je přímo stvořena také pro koupaliště a pláž.

Modely do společnosti, párty i do zaměstnání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Modely s rustikální krajkou jsou vhodné pro večerní párty nebo pro společenské události. Příjemný materiál s výbornou prodyšností vám pomohou plně si užít chvíle volna a odpočinku. Všechny fazony kolekce Moira Fashion jsou limitované a máte tedy nejvyšší čas si pořídit některý model a obohatit tak svůj šatník.

Pro běžné denní nošení, do města a cestování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svěží barevnost, neotřelý dezén a příjemný materiál vás potěší v horkém letním počasí při každodenních cestách do zaměstnání nebo procházkách městem. Dopřejte si pocit lehkosti a volnosti léta s Moira Fashion.

Další články

Načítám