Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostatní protagonisté české verze muzikálu Mamma Mia! dost záviděli kolegům Romanovi Vojtkovi (52) a Jitce Asterové (64), že právě oni byli vybráni, aby vyrazili do muzea Abby do Stockholmu. Ale aspoň si neuřízli ostudu jako tihle dva.

Kvůli Romanovi s Jitkou se muzeum otevřelo o dvě hodiny dříve, aby se mohli pokochat exponáty z historie kapely, na jejíž písničky muzikál vznikl. A dostali také příležitost vyzkoušet interaktivní atrakce včetně té, kdy si mohli vedle hologramu členů skupiny zazpívat a zatančit na pódiu.

"Byl to úžasný zážitek, ale jenom jsme tak blbli, protože zkoušet začínáme až v září a písničky ještě nemáme nacvičené, tak jsme si před ředitelkou muzea nechtěli uříznout ostudu," svěřila Super.cz Jitka Asterová. Ovšem paní Sophie byla naopak zklamaná, že si nemohla české interprety poslechnout a pozastavovala se nad tím.

Pravdou je, že pokud jde o texty, problém mít nemuseli. Běžely totiž na obrazovce před pódiem, stejně jako je to při karaoke. "Ale my opravdu chceme být perfektní a představa, že bude po internetu kolovat video, kde motáme Mamma Mia nebo Dancing Quenn, se mi nelíbila," vysvětloval Roman.

"V září ale začneme pořádně makat a prosincová premiéra by měla být tip ťop," dodali svorně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám