Hlavní obsah
Článek

Miss sympatie desetiletí Gabriela Kratochvílová (34) si odbyla svoje první moderování ve dvojici s Romanem Šebrlem (49). Uváděli spolu večírek seriálu Svatby v Benátkách a prý se docela klepala, jak to zvládnou.

"Jak říkám, bylo to poprvé a byl tam logicky stres. Říkali jsme si, zda byla dostatečná příprava a zda to dokážeme spontánně uhovořit. Ale když jsme pochopili, že to není o scénáři, ale o tom, jak to vezmeme my dva, kteří jsme už na sebe docela zvyklí, tak to prostě musí jít. A myslím, že se to docela povedlo," míní Gábina.

Ta se také poprvé objevila vedle svého přítele ve svatebních šatech, které měla na párty povinné. "Párkrát jsem je už oblékla v rámci modelingu, ale tohle bylo jiné. Přítel mi zpíval, jak jsem krásná, což mne samozřejmě potěšilo, ale když jsem začala vtipkovat o svatbě, tak říkal, že na to máme čas. A má pravdu, protože nejsme v životní fázi, kdy by měla přijít svatba. Máme oba spoustu jiných starostí," vysvětlila.

Nás celkem překvapilo to, že Gábina na nabídku uvádět televizní noviny kývla, protože má za sebou vysokou školu, kterou studovala i v angličtině. Čekali bychom, že z modelingu volně přejde do nějaké velké firmy, kde jí nabídnou manažerský post, a bude dělat velkou kariéru. Pozice moderátorky nám pro ni přišla málo.

"Nikdo po škole nechodí do vyšších manažerských pozic. A tahle pozice je skvělý start, na který leckdo čeká roky, Nebojím se toho, že by mne to neposunulo někam dál. Aktuálně žádnou další vizi nemám a doufám, že se veškerá píle, kterou do toho poslední týdny vkládáme, zúročí a ukáže v neděli, a že nám to půjde," uzavřela Gábina.

Reklama

Další články

Načítám