Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krasotinka Jitka Válková (32) sice randí s pohledným fotbalistou Adamem Klavíkem teprve pár týdnů, je to ale i tak láska jako hrom. Dvojice už začala hodně vážně uvažovat o tom, že svůj vztah zpečetí zplozením potomka!

Česká Miss Jitka Válková dorazila v doprovodu druhého Muže roku Adama Klavíka na setkání s finalistkami soutěže Nej sestřička. „Vrátili jsme se z dovolené, ale byla tam zima. Na opalování to moc nebylo. Asi budu muset chodit do solárka,“ posteskla si Jitka.

Ta celou dobu na akci tokala jako hrdlička a i na jejím fešném příteli bylo vidět, že je zamilovaný až po uši. „Adam je největší šoumen, kterého jsem kdy potkala. Je strašně hodný a zároveň jde o kluka, s kterým se smíchy neustále popadám za břicho. Prožíváme spolu krásné chvilky romantiky, ale i legrace. Je to něco úplně jiného, než co jsem dosud poznala,“ přiznala Jíťa Super.cz.

Ze zákulisí se nám navíc doneslo, že Adam už s Válkovou i po tak krátké době plánuje děti. Kromě dvojice dorazili třeba i Štěpánka Duchková, Vlastimil „Nesnáším Květu Fialovou“ Harapes a další celebrity, které usednou v porotě soutěže, v níž se hledá z hlediska pracovního i lidského nejlepší zdravotní sestra republiky.

Reklama

Další články

Načítám