Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letět s moderátorkou Evou Decastelo (45) na dovolenou nikomu nedoporučujeme. Nám stačily pouhé dva dny, abychom se hodně dlouho vzpamatovávali. Během nich ji pronásledovala těžká alergie, ztratila kreditku i drahý kousek oblečení, a nakonec ji nechtěli na let zpátky pustit do letadla. To už se téměř zhroutila.

Eva letěla do Stockholmu natáčet reportáž s protagonisty muzikálu Mamma Mia!. Strhla na sebe ale mnohem větší pozornost než oni. Už na letišti stihla po odbavení ztratit svoji kreditní kartu, kterou musela zablokovat.

Na palubě nastal další problém. Eva se začala dusit, má totiž těžkou alergii na kočičí srst. A na palubě byla ve schránce perská kočka. "Peklo bylo to, že i když letuška viděla, že se dusím, dlouze se mne ptala, jestli doopravdy potřebuji antihistaminika, protože bude muset rozpečetit palubní lékárničku a ještě vyplnit protokol," svěřila Eva.

"Teprve později jsem si našla na internetu, že aerolinky mají povinnost oznámit cestujícím, že je na palubě zvíře, a i kdyby jen jediný protestoval, musí být uloženo do speciálního oddělení v podpalubí," dodala.

V samotném Stockholmu se jí kromě toho, že ztratila drahou šálu, už nic zvláštního nestalo. Ale cesta zpět do Prahy byla opět šílená. Zatímco všichni ostatní členové skupiny byli v pohodě odbaveni, Evě její palubní vstupenky dát odmítli.

"Řešila jsem to i s delegátkou cestovní kanceláře asi hodinu a čtvrt. Telefonovalo se na všechna možná místa. Už jsem začala brečet s tím, že na mne doma čekají dvě děti. Pak bylo najednou vše v pořádku a vysvětlení jsem se nedočkala zrovna uspokojujícího. Prý jsem jim vypadla ze systému. Asi proto, že jsem byla ze všech nejmenší," uzavřela už se svým typickým humorem Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám