Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohuš Matuš (50) je spojený s českým muzikálem asi stejně silně jako Vánoce a deprese. Překvapilo nás tedy, když nám muzikálový zpěvák prozradil, že uvažoval o konci kariéry.

„Měl jsem období pěti let, kdy se mi nic nechtělo dělat. Vnitřně jsem vyhořel a nic mě nebavilo,“ prozrazuje zpěvák, který odmítl hlavní role v muzikálech Carmen či Aida. Do sedla se Bohuš Matuš vyhoupl až v době, kdy dostal hlavní roli v muzikálu Kat Mydlář. „Tady se to nastartovalo a od té doby se snažím. Vím, že člověk není nenahraditelný,“ říká Matuš, který bude hrát nejen ve Fantomovi opery, ale od podzimu ho čeká také další muzikál v Divadle Hybernia.

Ve Fantomovi opery bude muset Matuš skloubit zpěv, herectví a tanec. Právě poslední jmenovaná disciplína mu jde ze všeho nejmíň. „Co se týká tance, tak se mnou bude problém. Když jsem se teď viděl v zrcadle, tak jsem vypadal šíleně. Budu na tom muset ještě hodně zapracovat. To máme ale společné s Danem Hůlkou, který se na jevišti pohybuje obdobně neobratně, oba máme dlouhý nohy a je těžký je ukočírovat,“ sypal si popel na hlavu zpěvák na první zkoušce tanečníků a company.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám