Hlavní obsah
Článek

Nedávno na sebe zpěvák Radim Schwab významně upozornil ani ne tak svým hlasem jako svým vzhledem. Aby taky ne, když se nechal nafotit zcela nahý u Karlova mostu při plnění prohrané sázky. Hanbatá exhibice muzikálového herce a zpěváka budila spíš pozitivní reakce, a to zejména proto, že na jeho vysportované tělo byl opravdu hezký pohled.

Když jsme se s Radimem potkali na první zkoušce tanečníků a baletního souboru muzikálu Fantom opery, tak jsme se ho museli zeptat, jak na své postavě pracuje. „Kvůli fyzičce jednou týdně běhám. Jinak se snažím chodit čtyřikrát týdně do fitka, minimálně se tam objevuju obden,“ říká Radim, který dále prozrazuje, že na snažení v posilovně není sám: „Mám skvělého trenéra, který mi vždycky nakládá, dává mi pořádně zabrat.“

Vzhledem k tomu, že má zpěvák tak velký výdej, tak nemusí úzkostlivě dbát na jídelníček. „Stravu moc neřeším. Neopíjím se, nedám si třeba vodku, ale to je jediný, v čem se omezuju,“ říká milovník kachny s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.

Kvůli roli v české verzi kultovního muzikálu na sobě musí dvoumetrový herec ještě více dřít. „Fyzička, tréninky, hlasová cvičení, rozbor role s režisérem, to je proces, který u mě už nějakou dobu běží. Stejně, jako když si ráno čistím zuby, tak nezapomínám ani na hlasovku,“ prozrazuje Radim Schwab.

Reklama

Další články

Načítám