Hlavní obsah
Článek

Žádná z krásek, které letos skončily „na bedně“ v soutěži Česká Miss, nemá v plánu vyrazit k moři. To ale neznamená, že korunované krasavice nechtějí být na letní radovánky připravené. Proto vyrazily všechny tři na nákup nových plavek.

„Přestože se letos o prázdninách nikam k moři nechystám, určitě plavky užiju na koupaliště. Poslední úspěšně splněnou zkouškou mi začaly prázdniny, které budou asi částečně pracovní. Pokusím se získat náskok ve škole, hlavně kvůli diplomové práci, kterou jsem teď trochu zanedbávala,“ prozradila nám Tereza Skoumalová (33).

A kam že se to tedy chystá? „Relaxovat a odpočívat mám v plánu u babiček na venkově, na horách, a jako každý rok se chystám se svými dlouholetými přáteli na týden na vodu. Tam bych se ale o své plavky bála, kdyby náhodou došlo k nějakému karambolu, škrábanci, nebo kdybych potkala nějaký ten žabinec či zelené řasy,“ říká Česká Miss World.

Ani Česká Miss Earth Nikola Buranská (31) nemá prozatím v plánu, že by v létě vyrazila za odpočinkem k moři. To ale neznamená, že bude doma zavřená. „Těším se, až si nové plavky vezmu k vodě. Takže jakmile se trochu oteplí, rychle zamířím aspoň na přehradu do Jablonce,“ říká Nikola, která se na léto jaksepatří vyzbrojila. V butiku si vybrala dvoudílné plavky s černozlatými řetízky. „Miluji barvy, ale jednoduché černé plavky mi v šuplíku chyběly, proto byla má volba jasná. Nejraději bych si odnesla půlku butiku,“ směje se Nikola.

Reklama

Další články

Načítám