Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože tomu v posledních dnech počasí příliš nenahrává, plavková sezóna je právě v plném proudu. České Miss sice udržují sportem svá těla do plavek celý rok, teď ale konečně přišel čas, aby se bikinami ozdobily i jindy než během promenády v plavkách.

Byli jsme u toho, když všechny tři krásky vyzkoušely mnoho modelů plavek a rozhodování bylo opravdu těžké. S jakými plavkami a kam se tedy v létě vydá Gabriela Franková (30)? „Mám ráda pohodlné a praktické plavky, ale na druhou stranu něčím zajímavé. Nakonec jsem si vybrala krásné zlatobílé bikiny. Podprsenka je samodržící, takže se můžu opalovat i bez šňůrky za krkem,“ říká úřadující Česká Miss.

Kromě plavek vyhrála Gábina taky exotickou dovolenou, na tu ale letos v létě ještě nebude čas. „V srpnu se chystám do zahraničí díky další výhře – jazykovému kurzu, který mi pomůže v přípravě na světovou soutěž. Plavky si můžu s sebou do Londýna přibalit, kdybych v angličtině moc plavala,“ směje se půvabná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám