Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maskou si kryje obličej Tereza Mátlová (48) nejen během zkoušek muzikálu Fantom opery, kde bude hrát roli zákeřné operní subrety Carlotty Giudicelli, ale škrabošku nesundává ani v civilním životě. Půvabná operní a muzikálová zpěvačka prodělala před dvěma týdny plastickou operaci nosu, po které se jí následně rozlily modřiny po celém obličeji. Aby nestrašila svou dceru Emilly Ann a okolí, vyřešila to tímto způsobem.

„Přestože mě pan doktor upozorňoval na to, že se objeví modřiny, tak jsem si pořád myslela, že otoky po dvou dnech zmizí, leč nestalo se. Abych mohla normálně fungovat, tak jsem to vyřešila takto,“ říká Tereza, která svůj obličej zakryla maskou zebry, kterou našla mezi věcmi určenými na narozeninovou oslavu. Terezina dcera je s maminkou solidární a v současné době nosí masku tygříka.

Bez zakrytého obličeje by prý Mátlová vypadala jako hlavní hrdina hororu Noční můra z Elm Street. „Emilka měla spoustu kroužků a besídek, a tak jsem to musela nějak vymyslet, abych děti nevystrašila. Kupodivu jsem na jedné z besídek dobře zapadla, protože všechny děti měly taky masku,“ směje se zpěvačka.

Ne všichni ale situaci Terezy Mátlové chápou. „Tuhle jsem rázně vkročila do jednoho květinářství a bylo vidět, že jsem paní prodavačku hodně polekala. Nejspíš si myslela, že se jedná o přepadení. Přestože jsem jí to vysvětlila, tak byla hodně nedůvěřivá,“ říká Tereza. „Lidé se na mě sice dívají, ale mně to nevadí, protože nikdo netuší, že jsem to já. Ve finále si myslím, že si na hlavě stejně můžu nosit to, co chci,“ říká Tereza.

Mátlová operaci ze zdravotních důvodů dlouho plánovala, ale k opravě nosu, který jí omylem zlomila dcera, se odhodlala až teď. „Nikdy by na to nebyl vhodný čas, nikdy by se to nehodilo. Jsem ráda, že se teď můžu zapojit do zkoušení,“ říká.

Tereza spatřuje ve svém aktuálním stavu také výhody. „Je to úžasný. Vzhledem k tomu, že mám stále sádru, tak si nemůžu nanést žádný krém ani make-up. Odpadá teda líčení a náročné česání a za pět minut jsem hotová. Docela jsem si na to zvykla a zjišťuju, že mám spoustu času,“ libuje si v současné situaci Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám