Hlavní obsah
Článek

Zatímco někteří účastníci kauzy Iveta Bartošová (†48) o sto šest pózují s urnami a podobnými věcmi, dvorní skladatel zpěvačky Jarek Šimek (50) se rozhodl udělat skutečnou poctu její práci. Vytvořil videoklip k písni z nového cédéčka Iveta Naposledy Chci s Tebou vzlétnout, při němž nejednomu obdivovateli Ivety musí tuhnout krev v žilách. Podívejte se na dojemnou ukázku, v níž se zesnulá pěnice ukazuje v úplně jiném světle než dosud!

„Opravdu dlouho jsem přemýšlel, jak co nejlépe vyjádřit poctu a poděkování své kamarádce. Písnička Chci s Tebou vzlétnout byla svým způsobem pro Ivetku osudová, takže jsem hned věděl, že i klip musí stát za to. Investoval jsem do něj hodně peněz, ale vůbec toho nelituju. Iveta si to zaslouží,“ prozradil Super.cz Šimek.

Je pravda, že účastníci středečního křtu klipu na video koukali tu s otevřenými ústy, tu se slzami v očích. Nejde o žádnou lacinou senzaci, Šimkovi se podařilo geniálně balancovat na hraně a kupodivu si nehraje ani s city těch, kterým Iveta Bartošová jako zpěvačka schází.

V klipu nechybí let holubice, krásná příroda, ba i pietní místo, které spontánně vzniklo po Ivetině smrti před jejím domem, je ve videu zajímavě zakomponováno. A vším proplouvá Iveta na fotografiích. Na jedné vypadá i jako polednice. Není jí vidět do tváře, ale každý pozná, že je to ona.

„S režisérem jsme na tom makali ve dne v noci. Jde o poslední poctu Ivetě a jsem spokojený, že lidé pochopili, že jednotlivé záběry nejsou v klipu naházené jen tak, ale že každý má svou symboliku,“ dodal Ivetin dvorní skladatel.

Reklama

Další články

Načítám