Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta fanoušků dodnes vzpomíná, jak dokonale krásná byla Denise Richards (43) ve Hvězdné pěchotě a později například v bondovce Jeden svět nestačí či v sexy snímku Nebezpečné hry, z něhož pochází legendární nahá líbací scéna z bazénu s Neve Campbell. Při pohledu na současnou podobu jejich idolu musejí zaplakat.

Na jedné z nejpůvabnějších hereček Hollywoodu se podepsaly životní zkušenosti včetně rozvodu s proutníkem Charliem Sheenem či péče o pět dětí. Dvě z nich (dnes desetiletá Sam a o rok mladší Lola) má herečka právě se Sheenem, ale adoptovala si ještě holčičku Eloise. Následně se však začala starat i o dvojčata Boba a Maxe, která si Sheen pořídil s drogově závislou herečkou Brooke Mueller.

Při takovém zápřahu se nikdo nemůže divit, že je Denise samá kost. A přestože se ještě začátkem měsíce zdálo, že je herečka v letních šatech alespoň trochu zaoblenější, z aktuálních snímků je zřejmé, že šlo o pouhý optický klam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám