Hlavní obsah
Článek

Filip Blažek (50) a Kryštof Hádek (42) si tohle léto budou velmi blízcí. Přijali role ve hře Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, kde budou mít zajímavé role - ztvární homosexuální pár.

Scénář jim předepisuje momenty vzájemné tělesné blízkosti, a tak teď mají napilno, aby měli do 7. července, kdy má hra na Letní scéně Divadla Studio DVA premiéru, natrénováno.

„Když ležím na Kryštofovi nebo Michalovi (Hádek alternuje s Michalem Slaným, pozn. red.) a křičím ‚Já tě miluju‘, je to pro mě hodně netradiční. Nějakým zvláštním způsobem mě „rajcuje“, že si to můžeme zahrát, nezesměšňujeme to, ale legrace to je. Jenom doufám, že se budou bavit hlavně diváci,“ uvedl k nové roli Blažek, který například v jiné hře divadla, Vše o mužích, hraje chlapa jako poleno, takže to bude zajímavé srovnání.

„Je to přehlídka zábavného domácího terorismu, ve které najdete vše, co byste se svým milovaným člověkem nikdy nechtěli zažít. Psal jsem tuto komedii jako výčet nočních můr, které se herci pokusí vtipně zahrát. Možná se v tom někteří diváci poznají,“ upřesnil autor a režisér Patrik Hartl.

V Hovorech dále hrají Jana Stryková v alternaci s Jitkou Schneiderovou, Marika Šoposká a Roman Štabrňák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám