Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Potřebujete rychle shodit nějaké to kilo? Není divu, nechcete se přece na dovolené cítit jako slůně. Naopak, je třeba se pochlubit hezkou postavou. Jen tak si dovolenou pořádně užijete! Říkáte, že dovolená je za dveřmi a kila stále nejdou dolů? Asi jste ještě nezkusili zelenou kávu. S ní se totiž hubne velice rychle a vy tak máte poslední šanci zhubnout ještě do dovolené! Milovníci odpočinkových dovolených navíc jistě vědí, že v důsledku pravidelné stravy a snížené stresové zátěže, což je vytouženým cílem rekreací, leckdy přibírají také během dovolených. Pravidelným užíváním zelené kávy nepřiberete ani tehdy, když budete užívat všech výhod all inclusive. Takže vzhůru na dovolenou!

Zelená káva vám stihne vytvarovat postavu ještě do letošní dovolené!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslední šancí zhubnout ještě před dovolenou nabízí zelená káva. Jak by mohla „obyčejná“ káva napomoci hubnutí? Jistě si mnoho z vás všimlo, že po vypití šálku černé kávy nepociťujete tak velký hlad. V černé kávě se totiž nachází malé množství chlorogenových kyselin, které dokáží ovlivnit hormonální reakce těla. Ošálí organismus tak, že nemá pocit hladu. V černé kávě jsou však jen zbytky chlorogenových kyselin, pražením zelených kávových zrn se totiž drtivá většina těchto kyselin ničí. Takže existuje jednoduché řešení – užívat zelenou nepraženou kávu a dostat tak do organismu maximum chlorogenových kyselin. Jednoduše nebudete mít hlad, nebude vás to nutit k přejídání a budete hubnout.

Jen hubnutí? Kdepak! Zelená káva toho umí mnohem víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak do dovolené rychle zhubnout, netrápit se hlady a zároveň se cítit plni energie? Řešením je zelená káva. Nápoj z mleté zelené kávy by vám jistě nechutnal. Naštěstí jsou všechny důležité látky ze zelené kávy pohodlně dostupné v malých tabletách. Pravidelně užívejte tablety se zelenou kávou a viditelné výsledky se objeví již do 10 dnů! Jak je to možné? Chlorogenové kyseliny ze zelené kávy u vás sníží pocit hladu i chuť na sladké. Antioxidanty ze zelené kávy vyčistí váš organismus od toxinů. Další látky, včetně kofeinu, vám dodají energii. Na dovolenou tak pojedete svěží a plni energie a hlavně s hezkou postavou zbavenou přebytečných faldů a podkožního tuku!

Po zelené kávě se hubne skutečně rychle. Celebrity už to znají!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že zelená káva opravdu účinkuje, dokazuje vzhled mnohých celebrit, které ji užívají. Často nemají na vybranou. Například některé herecké role po hercích vyžadují přibrat. Jenže jak se po skončení natáčení nabraných kil zase zbavit, aniž by hubnutí hercům vzalo energii tak potřebnou pro jejich náročné povolání? Zelená káva spolehlivě a hlavně rychle odbourá podkožní tuk a přitom neubírá vitalitu. Své o tom ví nejedna česká i světová star, které zelenou kávu užívají pravidelně na udržení štíhlé linie i k detoxikaci organismu. Uchopte svou šanci, pořiďte si zelenou kávu a zhubněte! Na dovolené budete díky zelené kávě celebritou právě vy!

Nepropásněte jedinečnou akci a nakupte zelenou kávu od českého výrobce ještě dnes!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Speciálně pro čtenáře Super.cz nabízíme mimořádnou akci na 3 měsíční hubnoucí a regenerační kůru na výrobek, který je jako jediný v ČR schválen pro prodej v lékárnách. Nakupte výhodně Green Coffee extra silné 60 tbl. 2 + 1 zdarma za 658 Kč s DPH (+ poštovné) akce platí do konce měsíce června. Využijte této zcela ojedinělé nabídky a vytvarujte svou postavu ještě do letošní dovolené!

Další články

Načítám