Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začalo nám to pravé vedro a teploty začínají přesahovat třicet stupňů Celsia. Takové rady, že bychom měli hodně pít, neměli bychom si zapínat klimatizaci na teplotu s vyšším rozdílem než je pět stupňů, měli bychom se zdržovat venku pokud možno jen ráno a večer a zcela se vyvarovat přímému sluníčku, jsou obecně známé.

V jednom takovém opravdu parném dni jsme se ptali známých osobností, jestli nemají speciální trik, jak vyzrát na tropy v Čechách. „Včera jsem byla u bazénu a to jsem zvládala mnohem lépe," prozradila svůj recept moderátorka Krimi zpráv na Primě Bára Kozáková. Podobného názoru je i Jana Doleželová (42). „Pokud si to může někdo dovolit, tak je nejlepší se schovat někde u vody. Taky není špatné se schovat do klimatizovaných prostor," říká Miss České republiky pro rok 2004.

To Kristina Kloubková dává před klimatizací přednost stínu lesa. „Myslím si, že v lese a u vody je to moc fajn," nechala se slyšet Kloubková a dál nám v rozhovoru prozradila svůj nový poznatek: „Normálně bych do sebe ládovala zmrzliny a studený nápoje, ale zjistila jsem, že když si člověk dá teplý kafe, teplý černý čaj nebo teplou polívku, tak to vůbec není na škodu a organizmus na to reaguje kupodivu velmi dobře."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám