Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chlouba Itálie Elisabetta Canalis získala v pětatřiceti další kšeft, co se neodmítá. Modelka a příležitostná herečka, která v roce 2003 pózovala dokonce nahá pro kalendář Max, se tentokrát nemusela svlékat tak moc, ale svršky přeci jen musely dolů. Stala se totiž tváří spodního prádla Lormar.

Ačkoli smyslná bruneta neměla nikdy nouzi o práci, její kariéra se naplno rozběhla až poté, co začátkem roku 2010 začala chodit s Georgem Clooneym. Najednou se hrnuly nabídky z Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair i Maximu. Spolupráci navázala rovněž s Robertem Cavallim a získala kontrakt pro vlasovou kosmetiku Pantene.

Na zásnubní prsten od věčného mládence Clooneyho Canalis marně čekala rok a půl, místo vdavek ale přišel rozchod. Pod čepec se herce nepodařilo dostat ani jeho pozdější partnerce Stacey Keibler. Všem Clooneyho bývalkám nakonec vytřela zrak útlounká anglická právnička s libanonskými kořeny Amal Alamuddin, s níž je hollywoodský fešák zasnoubený a hodlá si ji vzít v září přesně na den prvního výročí od seznámení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám