Hlavní obsah
Článek

Díky kultovnímu seriálu Beverly Hills 90210 jsou jejich tváře divákům povědomé i poté, co se staly několikanásobnými maminkami. Jennie Garth (42) a Tori Spelling (41) teď spojily síly a pokusily se navázat na čtvrtstoletí starý úspěch.

Obě herečky v seriálu o dospívající mládeži v prominentí čtvrti Los Angeles úspěšně nastartovaly kariéru a v 90. letech byly u televizních diváků považovány za větší hvězdy než kolegové s podstatně bohatšími zkušenostmi.

Seriál Beverly Hills 90210 se začal natáčet už před 25 lety a dočkal se deseti sezón, během nichž herečtí představitelé dospěli stejně jako jejich hrdinové. Po úspěšném televizním projektu na ně ovšem žádné převratné nabídky nečekaly, a tak Jennie i Tori daly přednost mateřským povinnostem. První z nich má tři potomky s exmanželem Peterem Facinellim, druhá je dokonce čtyřnásobnou maminkou.

Zatímco seriálová Kelly se loni musela vypořádat s rozvodem, Donna čelí opakovaným nevěrám ze strany manžela Deana McDermotta. Obě herečky se ale navzdory soukromým problémům znovu postavily před kameru a společně si zahrály v novém seriálu Mystery Girls, který propagovaly v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám