Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se sice rozvádí s italským fotbalovým brankářem Gigim Buffonem, ale jako zhrzená manželka rozhodně nevypadá. Ona i Gigi totiž v žádném případě nechtějí, aby jejich rozvodem trpěli synové David Lee (4) a Louis Thomas (6).

Společně s nimi proto ani na vteřinu neváhala odcestovat na fotbalový šampionát do Brazílie, kde v hledišti nadšeně fandila italské fotbalové reprezentaci.

Ani pořádné fandění však Gigimu nepomohlo a po porážce s Uruguayí se pakuje domů. Šeredová se v hledišti smála na celé kolo a vůbec to nevypadalo, že by na ní rozpad hvězdného manželství zanechal nějaké stopy.

Gigi už si přitom za Alenu našel atraktivní náhradu, když se spustil s půvabnou sportovní moderátorkou Ilarií D´Amico, jež nedávno v italských médiích přiznala, že má s Gigim milostný poměr, ale že to pro oba není vůbec jednoduché. Alena Šeredová totiž svým přístupem upřednostňujícím rodinu před vlastním egem získala na svou stranu spousty fanoušků, což se o Ilarii říct nedá.

Reklama

Další články

Načítám