Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou brunetku Genny Ciatti známe z muzikálu Děti ráje, kde hrála dceru hlavní hrdinky. Nyní už trošku zestárla, ale přesto ne tolik, aby jí režiséři přidělovali role skoro o generaci starších žen. Ale ona si to prý užívá.

Ve hře Svaté neřesti navíc není za příliš pohlednou. Když po děkovačce slezla z pódia, převlékla se a normálně nalíčila, diváci, kteří čekali na autogramy, ji nepoznávali. "Mně to nevadí - být za ošklivku. Naopak je fajn, když se mohu stylizovat pokaždé jinak. Ale hrát třicetiletou paničku v domácnosti pro mne byla docela velká výzva," přiznala Genny, kterou můžeme stále vídat v několika muzikálových projektech.

A pokud se pánům líbí, přestože ji ještě trošku hyzdí rovnátka, ale ty za chvíli sundá a bude mít dokonalé zoubky, mají šanci. "Přestěhovala jsem se do Prahy, bydlela jsem s přítelem, ale rozešli jsme se a teď už jsem delší dobu sama," přiznala půvabná brunetka.

A jaký by měl její vyvolený být? "Určitě o kus větší než já. Jsem sice malá, ale ráda nosím podpatky. Ale jinak na vzhledu nezáleží. Jde o kouzlo, které na mne bude vyzařovat. A až přijde, tak to určitě poznám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám