Hlavní obsah
Článek

Prožila románky i romány s muži jako Usain Bolt, Jaro Slávik (49) nebo Sámer Issa (38) a další ji sváděli. Teď ale prý atraktivní brunetka Karolína Krézlová (36) seká dobrotu. Má nového přítele, slovenského muzikanta, a vrhla se do práce.

Když jsme ji potkali na vernisáži fotografií, na první pohled nás ovšem zaujal její mnohem bujnější dekolt. Že by si ho nechala na tajňačku zvětšit stejně jako Zorka Kepková? "Kdepak, já jsem posera, abych do sebe nechala řezat. Jen jsem si koupila vycpanější podprsenku," smála se.

A co tedy teď Karolína dělá? "Na Slovensku jsem začala natáčet seriál Pravdivé příběhy s Katkou Brichtovou. Mám z toho radost i kvůli tomu, že můžu být víc s přítelem, protože neustálé dojíždění je složité," svěřila zpěvačka, která získala i novou muzikálovou roli. "Sólovému zpěvu se tedy teď nevěnuji, makám na své roli, abych v prosinci na premiéře překvapila, ale jen příjemně," dodala.

Kromě toho zkouší štěstí i jako obchodnice. "Začaly jsme s kamarádkou stylistkou provozovat luxusní second hand, outlet, kde kupujeme šaty od lidí a přeprodáváme je," dodala.

Reklama

Další články

Načítám