Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) odcestovala až do Japonska, aby se mohla účastnit tamní premiéry nového dobrodružného snímku Zloba - Královna černé magie, v originálu Maleficient. S Jolie, jež zde představuje právě hlavní roli královny Zloby, ve filmu hraje i šestnáctiletá Elle Fanning ztvárňující Šípkovou Růženku. Obě herečky se také představily na červeném koberci v Yebisu Garden Place v Tokiu.

Jediná oblast, kde Angelina nepotřebovala centimetry navrch, byl hrudník. Černé tubové šaty ale jinak obepnuly hereččiny útlé linie včetně vosího pasu, který jako by se měl každou chvíli zlomit vejpůl.

Kostnatá ramena a vystouplé klíční kosti včetně tenkých nožek napovídaly, že je Jolie extrémně vytíženou ženou. Kromě hraní a péče o šest dětí zvládá ještě režírovat vlastní filmy, dobročinné cesty do vzdálených koutů země (ještě před pár dny pobývala v uprchlickém táboře Ban Mai Nai Soi, který se nachází přibližně 2 km od hranic Thajska s Barmou) či stejně jako v pondělí povinnosti spojené s prezentací jejích nových filmů. Na jednu drobnou ženu trochu příliš, nemyslíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám