Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku jsme slovenskou zpěvačku Patricii Vittek potkávali před pár lety, když se snažila prorazit i u nás. Manželka slovenského fotbalisty, který šéfoval i tamní reprezentaci, sice zpívat nepřestala, ale věnovala se víc rodině a svým firmám. Jeden konec ale v jejím životě nastal, a ten pořádně hýbe slovenským bulvárem.

Po manželově nevěře se začalo hroutit její manželství a zůstala se dvěma dětmi sama. I když tak úplně sama ne. "Je to pravda, už rok máme nikdy nekončící slovensko-tureckou telenovelu, ale už to beru s humorem, snažím se pracovat, věnovat se dětem a sama sobě. To, co se píše, je na třicet procent pravda, a pokud jde o ten zbytek, nechci to víc rozebírat, na to se mám moc ráda," svěřila Super.cz Patricia.

My ji ovšem potkali v moravském aqualandu už v doprovodu jiného muže, slovenského seriálového herce Michala Nemtudy. "Ještě se nerozvádím, a jsou to témata, která jsou v dnešní době ještě velmi citlivá. Ano, přijela jsem ve společnosti člověka, se kterým máme hodně blízký vztah, a to i pracovní. A co bude dál, se ještě uvidí," upřesnila Vittek.

Na Slovensku se ovšem spekulovalo i o tom, že hodně blízký vztah měla i s rapperem Majkem Spiritem. "Majk je už dvanáct let můj velmi dobrý kamarád a je to velmi inspirativní člověk, se kterým se na veřejnosti ráda ukáže asi každá žena," míní Patricia.

"Ale ta kauza, že s ním něco mám, asi vznikla, když jsem na svých stránkách začala hodně postovat jeho texty. Měla jsem tehdy období, kdy jsem byla smutná a zklamaná, a ony mi velmi pomohly k tomu, abych byla v takové pohodě, jako jsem teď," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám