Hlavní obsah
Článek

Herec Hugh Laurie, který se proslavil v seriálu Dr. House rolí Gregoryho House, přiznal tajemství. Léta bojoval s těžkými depresemi. Přiznává, že seriálový doktor mu byl vlastně hodně podobný.

Jen málokdy televizní publikum přitahovala osoba tak protivná jako Dr. House, nemocniční diagnostik, který nikdy nedokázal najít lék na svoji vlastní nespokojenost. Laurie, který se 22. července představí v brněnské Kajot Aréně coby zpěvák, ale přiznává, že z House měl někdy velké deprese.

„Skoro každý den natáčení Dr. House končil nějakou frustrací a šlo pouze a jenom o moje vlastní činy. Chtěl jsem něčeho nějakým zvláštním způsobem dosáhnout, a pokud se mi to nepodařilo, mlátil jsem do volantu a dumal nad tím, proč se mi to nepodařilo dobře,“ svěřil se Laurie, kterému nyní od depresí pomáhá dle jeho vlastních slov hudba.

„Teď, když se věnuji hudbě, přinejmenším slyším, jak se díky cvičení zlepšuji. A navíc také hraji před lidmi. Ačkoliv moje schopnosti nejsou tam, kde bych chtěl, aby byly. Tím, že pořád přehráváte ty samé písničky, neustále dokola něco cvičíte, tak skutečně sami slyšíte, jak se zlepšujete. A prožívat tyhle chvíle... To je obrovská úleva,“ prozradil Laurie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám