Hlavní obsah
Článek

Nikdo o tom neměl ani tušení. Hvězda první velikosti, americký herec John Malkovich, je v Praze. Podle informací Super.cz zde natáčí reklamu. My jsme amerického herce přistihli na utajené večeři s manželkou.

Přestože vedle v klubu zrovna probíhala vernisáž fotografií, hosté vůbec nevěděli, že o pár kroků dál sedí světová star se svojí sympatickou manželkou Nicolettou Peyran. Víme také, na čem si herec s manželkou pochutnávali.

"Měl tři chody. Povečeřel Bo-la-lot, což je grilované hovězí maso saigonského stylu s třinácti druhy koření, červenou mátou, pomelem, mladým zázvorem a citronovou trávou, dále si dal kukuřičnou kokosovou polévku a nakonec Tamarind duck, což je kachna s vietnamskými rýžovými nudlemi, sezamem a liči vínem. Během večera pil červené víno ze Slovenska," prozradil Super.cz šéfkuchař restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay.

Během večeře si také nechal Malkovich Thajkou masírovat šíji a ruce. Během večera jednou odešel s ochrankou ven, aby si zakouřil. Restauraci opustil po jedenácté hodině večer.

Reklama

Další články

Načítám