Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O poprasku kolem fotogenického lupiče a recidivisty Jeremyho Meekse jsme vás informovali již o víkendu, ale jak se zdá, šílenstvím tisíců dívek a žen po jeho osobě to nekončí. Třicetiletý Kaliforňan se pomalu stává hvězdou navzdory dvanáctileté kriminální činnosti a z jasného záporáka se v očích mnohých stává hrdina. A to pouze díky jeho kráse. Herec Kendrick Sampson ze seriálu Upíří deníky se dokonce nechal slyšet, že by si ho rád zahrál ve filmu...

Jako by nikoho ani nezajímalo, že se pohlednému Jeremymu plní trestní rejstřík už od jeho osmnácti a kromě držení zbraně, vydírání a ozbrojených loupeží má možná na svědomí i vraždu, což značí jeho vytetovaná slza u oka. Meeks sice sám tvrdí, že se před časem obrátil k Bohu a změnil se, ale jeho poslední zatčení tomu moc nenasvědčuje. S manželkou má přitom dva syny a jako otec je prý skvělý.

Představitel Jesse v Upířích denících Kendrick Sampson se nyní nechal slyšet, že by ho těšilo, kdyby jeho příští rolí byl právě Jeremy Meeks. Dokonce se k němu nepřímo přirovnal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám