Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Jsem stále single,“ opakovala téměř jako mantru Míša Maurerová, a to přestože na koktejlový festival dorazila v doprovodu pohledného surfaře Čestmíra Procházky. Oba se po celou dobu drželi v bezprostřední blízkosti a bylo vidět, že je mezi nimi něco bližšího než jen přátelství.

Herečka zjevně zažívá šťastné období, ptali jsme se jí, jestli za její dobrou náladu může právě pohledný sportovec, se kterým vyrazila do společnosti. „Tak já zářím? Mám dobrou náladu. Léto je před námi a prázdniny taky, tak proč ne," mlžila Míša a následně uvedla: „Já si myslím, že pokud jste přející člověk, tak budete rád, že se mám dobře."

A je tedy Maurerová krátce po rozchodu s movitým podnikatelem Tomášem Vondráčkem opět zamilovaná? „Jsem celoživotně zamilovaná do svých dětí. Jsem na celý život odsouzená je milovat. Pokud nejsem šťastná, tak už jsem natolik dospělá, že si štěstí a dobrou náladu umím vytvořit," opět uhýbala odpovědi diplomatka Maurerová.

Následně jsme z ní ale přece jen něco vypáčili. „Mám příjemné a spokojené období. Já jsem spokojená, pokud mé děti jsou zdravé a spokojené, což teď právě jsou, a všechno, čím si já dělám dobře a čím se dělám spokojenou, si s dovolením nechám pro sebe," nechala se slyšet herečka. Míša sice nepotvrdila nový vztah, ale s tím, co řekla, nebo spíš jak to řekla, vlastně ani nemusela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám