Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) vyndala ze staré ošuntělé skříňky boxovací rukavice a vrhla se rovnou do pořádné akce. Překvapivě před sebou neměla boxovací pytel, ale svého přítele, tanečníka a choreografa Tomáše Smičku. Toho obsadila do hlavní role svého nového videoklipu k singlu Jsem to já.

V den natáčení bylo 34 stupňů a ve staré letištní hale, kde se vše natáčelo, byla teplota ještě vyšší. „Tento klip mi dal skutečně zabrat, bylo to opravdu náročný. Jednak to hrozné vedro nás všechny úplně odzbrojovalo, a v hale, která má skleněnou střechu, bylo doslova na padnutí," popisuje natáčení Kamila.

"Byla jsem hned splavená a pot ze mě cákal. Z toho se tedy radoval režisér, který si to přesně takto představoval. Takže jemu to vlastně vyšlo dle představ a přání. Musím ale říct, že se mi fakt chtělo chvilkami až brečet, už jsem opravdu nemohla. Ale konečný výsledek je podle mě super," prozradila Nývltová, které kickbox není cizí, už delší dobu se mu věnuje kvůli zpevnění postavy.

Kamila je v klipu pořádná sexy dračice, na druhou stranu nechybí ani náznak romantiky. Na svého partnera pěje samé ódy. „Tomáš je úžasný tanečník a má krásný tělo! Jsem moc pyšná, že je můj. Ale jak je tak pěknej, tak je sexy i pro ostatní ženský. Trochu si na něj musím dávat pozor, to víte, holky po něm koukají a já jsem docela žárlivá,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám