Hlavní obsah
Článek

Časy, kdy Britney Spears dováděla jako sexy studentka ve videoklipu ke svému prvnímu hitu Baby One More Time, jsou nenávratně pryč. Po dvou dětech a osmi studiových albech je z ní dospělá žena, která by ale nejraději navždy zůstala popovou princeznou.

Tělo Britney Spears (32) ovšem prozrazuje, že zpěvačka recept na elixír mládí nevlastní. Po letech, kdy se ocitla na absolutním dně, se sice dokázala vypořádat se závislostí na alkoholu a opět stanout na jevišti, ale ani ona nemůže zůstat věčně mladá.

Na konci 90. let se desky Britney Spears prodávaly po miliónech. Dnes jsou prodeje podstatně skromnější, ale zpěvačka slaví úspěch na pódiu. Její koncerty v Las Vegas jsou stále vyprodané, což je velkou odměnou za spoustu dřiny, kterou na sobě Spears odvedla.

Kvůli vystoupením se snaží udržet ve formě, ale hrozba v podobě celulitidy se ani slavné zpěvačce nevyhnula. Na své nedostatky však zbytečně upozorňuje hodně krátkými šortkami, které nejsou běžnou součástí šatníku matky dvou dětí školního věku. Osmiletý Sean a o rok mladší Jayden zkrátka nejsou dětmi obyčejné ženy z lidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám