Hlavní obsah
Článek

Po odchodu Lucie Borhyové na mateřskou dovolenou a záskoku v podobě Kristiny Kloubkové se vody hlavního televizního zpravodajství dočkají další změny. Zprávy na FTV Prima bude uvádět atraktivní páreček, který se může pochlubit vítězstvím v soutěži krásky i sportovními trofejemi.

O nečekaném tahu v obsazení loňské České Miss Gabriely Kratochvílové a desetibojaře Romana Šebrleho do rolí moderátorů jsme již informovali, ale teď se o jejich nových rolích můžete na vlastní oči přesvědčit na snímcích z televizního studia, kde je už v neděli čeká první přímý přenos.

„Moderování Zpráv FTV Prima je pro mě sen, na který jsem se bála pomyslet. Jsem za tuto příležitost nesmírně vděčná. A pokud jde o Romana, jsem ráda, že volba padla právě na něj. Nebojím se říct, že je to gól,“ říká nová moderátorka Zpráv FTV Prima Gabriela Kratochvílová.

Její nový parťák se původně domníval, že bude moderovat jen sportovní rubriku, ale nabídce na hlavní zpravodajskou relaci nemohl odolat. Nyní může společně s Gabrielou vnést svěží vítr do příštího udílení cen TýTý, kde v kategorii televizního zpravodajství figurují stále stejná jména.

Kratochvílová a Šebrle na Primě doplní dvě stávající dvojice moderátorů - Kláru Doležalovou s Karlem Voříškem a Terezii Kašparovskou s Tomášem Hauptvogelem.

„Jsem nesmírně ráda, že Gabrielu s Romanem můžu v našem týmu přivítat. Jsou to mladí a perspektivní lidé, kteří do detailu plní heslo našich Zpráv. I oni mají šmrnc a jsou solidní. Přeji jim, aby se jim u nás líbilo. Věřím, že spokojení budou i naši diváci,“ říká šéfredaktorka zpravodajství Primy Jitka Obzinová o nové posile.

Reklama

Další články

Načítám