Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a vítězka soutěže Miss Earth sice na otevření moravského aqualandu předváděla kolekci plavek, ale hned poté se převlékla do šortek, které by se rozhodně nedaly označit za ultra krátké. "Nemám ráda, když mi ze šortek leze zadeček," přiznala Tereza Fajksová (34).

Má to snad souvislost s tím, že jí přítel vytýká špeky? "To ne, já jsem hubená, ale bohužel celulitidu na zadních partiích mám. A v současné době ji má skoro každý. Mám pocit, že už je to nějaká generační nemoc," myslí si Tereza.

"Než vylezu na molo, desetkrát se pomodlím, aby si toho nikdo nevšímal a pokud mohu, tak používám šátek. Ale jsem ještě mladá, tak bych to dělat neměla," mínila Fajksová a nám nezbylo, než se zeptat, proč s takovým mindrákem z postavy vůbec dělá modeling.

"Tak jsou tady ti hokejisti a fotbalisti, kteří by mohli mít zájem, a já chci být hrozně bohatá a postavit si haciendu za Prahou. Jinak na tom není zajímavého nic. Nemám ráda cestování, létání ani poznávání nových kultur," žertovala Tereza, která už je s přítelem osm let a nevypadá to, že by ho hodlala vyměnit.

Drželi jsme ale basu a položili dotaz, zda už má nějakého boháče vyhlédnutého. "Posílala jsem žádost na sociální síti Benu Affleckovi, ale ještě mi neodpověděl, tak asi budu muset zatím zůstat s tím přítelem," smála se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám