Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to tu ještě nebylo. Televize Prima znovu sází na slavné tváře a posiluje hlavní zpravodajství. Už několik měsíců se na svůj první výstup v Hlavních zprávách připravuje nová dvojice. A tuhle kombinaci by čekal opravdu málokdo.

Již příští týden se poprvé ve zprávách předvede bývalý olympijský vítěz, rekordman v desetiboji Roman Šebrle (49), po jehož boku zasedne krátkovlasá Česká Miss a nejsympatičtější Miss desetiletí Gabriela Kratochvílová (34). Ta bude už druhou misskou ve zprávách. Na Primě už moderuje Monika Leová (32), která se stala Miss Earth loni, kdy vyhrála Kratochvílová.

Jak na tuto dvojici šéfka zpravodajství přišla, netušíme, ale ze zákulisí uniklo, že s nimi učitelka rétoriky Jana Postlerová má pořádnou práci. Hlavně s Šebrlem, který s moderováním nemá žádné zkušenosti a jedinou jeho praxí je odpověď na otázku reportérů po závodech, jak se cítí. Jak jim to půjde, uvidíme brzy.

Reklama

Další články

Načítám