Hlavní obsah
Článek

Je začátečnice, ale nakročeno má k hvězdné a hlavně zahraniční kariéře! Řeč je o Valentýně Kocůrkové, sestře známější seriálové sexbomby Nikol Kouklové. Už nyní spolupracuje se soutěžemi a salóny, s nimiž spolupracovaly největší hvězdy modelingu. Podívejte se na některé její fotky. Její krása vás ohromí a možná vás nadchne i to, že je atraktivní i bez toho, aby se pořád jen svlékala a odhalovala, jak je dnes zvykem!

„Sestra se zúčastnila prestižní mezinárodní soutěže Elite Model Look, z které vzešly takové hvězdy, jako je Linda Evangelista, Cindy Crawford nebo od nás například topmodelka Linda Vojtová. V semifinále se dostala do TOP 10 a získala nabídku spolupráce s touto agenturou, což je pro každou modelku slušný odrazový můstek,“ pochlubila se úspěchy sestřičky Nikol.

Valentýna má za sebou focení i pro prestižní kadeřnický salón a zájem o ní coby o svou možnou budoucí hlavní tvář má i francouzské vedení podniku. „Fotky jí ale vyšly i v italském Vogue,“ vypočítává úspěchy ségry Kouklová.

Brzy se objeví i na její akci. Nikol totiž navrhla kolekci extravagantních náhrdelníků a Valentýna je bude předvádět. „Část z prodeje bude věnována nadačnímu fondu Slunce pro všechny,“ dodala herečka a hrdá sestra vycházející hvězdy modelingu.

Reklama

Další články

Načítám