Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem polská herečka a modelka Lena Gora byla další osobností, která si nenechala ujít párty v hollywoodském SkyBaru nazvanou Free The Nipple Fundraiser podporující stejnojmenný projekt známý jako Svoboda bradavkám. Herečka zvolila průsvitné šaty a vzhledem k charakteru akce samozřejmě nechala podprsenku doma a celému světu tak odhalila i svůj piercing.

Kráska pocházející od našich severních sousedů se vypracovala až mezi hollywoodskou smetánku, mezi kterou je aktuálně podpora ženské nahoty velmi v kurzu. Nechtějí se totiž smířit s faktem, že americké zákony ji vnímají velmi puritánsky a řadí ji na úroveň násilí.

Sama Lena Gora přitom v Los Angeles bydlí pouhé dva roky. Vystudovanou má hereckou školu American Academy of Dramatic Arts v New Yorku a svou exhibicionistickou povahu předvedla i před fotografy na červeném koberci. Na to, jak odvážné měla šaty, byla její prezentace velmi sebevědomá, nemyslíte?

Reklama

Další články

Načítám