Hlavní obsah
Článek

Třicetiletý Jeremy Meeks je u policejních složek známá firma. Recidivista z Kalifornie byl poprvé zadržen v roce 2002, od té doby hned několikrát. Naposledy skončil v policejní cele spolu se třemi dalšími muži poté, co u sebe drželi střelné zbraně. Policisté pak snímky čtveřice mužů uveřejnili na svých stránkách na sociální síti a právě fotografie pohledného Jeremyho se začala šířit jako lavina a dámy z něj udělaly doslova virál. Během 24 hodin měl snímek přes 20 tisíc lajků a téměř šest tisíc obdivných komentářů.

Meeksova kriminální činnost čítá převážně četné loupeže. Proti němu hovoří ale i nedovolené držení zbraně, kladení odporu při zatýkání a zapírání totožnosti včetně vydávání se za vlastního bratra. Jeho tetování v podobě slzy u levého oka však prý může znamenat i něčí zabití. Vytetovaný nápis ‚Crips‘ pak označuje jeden z nejobávanějších místních gangů.

Samotný recidivista říká, že před sedmi lety věnoval své srdce Bohu a policie jej dnes už trestá ze stereotypu s ohledem na jeho kriminální minulost. V pátek se odehrálo jeho první soudní stání, kde mu byla vyměřena kauce milión dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám