Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete proměnit tvář své ložnice, ale nechcete měnit vybavení? K proměně celé místnosti vám bude bohatě stačit krásné povlečení! Přesvědčte se, jak snadno změníte ložnici k nepoznání a inspirujte se trendy novinkami.

Ideální materiál na léto? Bavlněný satén!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na letní měsíce je třeba zvolit takové povlečení, které na dotek příjemně chladí, ale neklouže, má skvělou termoregulaci a je dostatečně prodyšné. Ideálním řešením je povlečení z bavlněného saténu, které je navíc na dotek jemné, hebké a měkké. Podívejte se na nejnovější designy povlečení z tohoto úžasného materiálu a dejte své ložnici nový nádech!

Svěží barvy, proužky a květiny: Okouzlující kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete dát své ložnici letní nádech? Vsaďte na povlečení Lola. Odstíny modré a tyrkysové vnesou do místnosti pohodovou atmosféru. Kombinace květinového vzoru a trendy proužků bude slušet každému modernímu interiéru. Podlehněte jemnosti bavlněného saténu a svezte se na svěží vlně!

Elegance a jemnost pro ty nejsladší sny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snovou náladu do vaší ložnice vnese povlečení Shane. Motiv odkvetlých pampelišek v pastelových tónech působí velmi jemně a zajímavé detaily dají vyniknout tomuto jedinečnému designu. Nechte se okouzlit elegancí bavlněného saténu a nechte vyniknout krásu své ložnice!

Hravý motiv pro moderní interiéry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné barvy a geometrické vzory jsou jako dělané do moderních a originálních interiérů. Luxusní zpracování a nevšední design ocení teenageři i dospělí. Pokud toužíte po nevšednosti, rozhodně sáhněte po povlečení Sidney.

Pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste romantici tělem i duší? Milujete květinové vzory a jemné motivy? Pak je pro vás jako dělané povlečení Adel. Sněhově bílý podklad dá krásně vyniknout květinovému vzoru v něžných barvách. Povlečení Adel vás okouzlí nejen na pohled, ale také na dotek – jemnosti a hebkosti bavlněného saténu zkrátka nejde odolat. Vpusťte do své ložnice tu pravou romantickou atmosféru!

Další články

Načítám