Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nedávném svatebním obřadu v Monaku, kde si slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (42) brala Maročana s arménskými kořeny Andrého Ohaniana (59), chyběl modelčin otec Miroslav Sklenařík. Modelka tvrdila, že otec pozvání na svatbu nepřijal, ale Sklenařík trvá na tom, že ho na svatbu vůbec nepozvali.

Obřad se konal 14. června v Monaku za účasti rodiny a přátel. Chyběl pouze otec Sklenaříkové, který se s její matkou rozvedl před patnácti lety. „O svatbě v Monaku jsem nevěděl. Dozvěděl jsem se o ní až z novin,“ řekl deníku Nový čas zklamaný Sklenařík.

Po oficiálním obřadu v Monaku se konala svatební hostina v marocké Marrákeši. „Oficiální pozvánku na svatbu jsem nedostal. Dostal jsem pouze SMS zprávu, zda bych mohl přijet. Když jsem se ptal kam, odepsala, že do Marrákeše,“ trvá na svém Sklenařík.

„Táta by měl být pozván způsobem, že chci, aby přijel, ale ne esemeskou, zda bych mohl přijet,“ říká smutně Sklenařík. „Je mi to moc líto, protože moje dcera se k tomu vyjádřila tak, jako kdybych já nechtěl přijet. Nebral jsem to jako pozvání, protože toto se za pozvání ani nedá považovat,“ dodal.

Sklenařík byl na svou krásnou dceru vždy pyšný. Problémy nastaly, když se rodiče rozvedli. „Vše se to zlomilo po rozvodu, což je už patnáct let. Do té doby bylo vše v pořádku, ale pak byla naše komunikace velmi opatrná. Psalo se, že Adrianu do šesti let vychovávali dědeček s babičkou, což je nesmysl. To se mě dotklo,“ řekl Sklenařík. „Stejně tak není pravda, že byla nechtěné dítě,“ dodal.

V začátcích kariéry byl otec své dceři prý velkou oporou. „Když začínala, jezdíval jsem za ní do Paříže, celou rodinu jsem tam vezl. Když žila s Christianem, přijeli za mnou na Slovensko alespoň jednou do roka. Pak to bylo méně a méně, až vůbec. Naposled jsme se setkali před dvěma lety v Paříži, kde mě seznámila se svým nynějším manželem. Od té doby jsme neměli žádný kontakt,“ uvedl Sklenařík.

Reklama

Další články

Načítám