Hlavní obsah
Článek

Už je to přes rok, co úspěšný badmintonista Petr Koukal zvítězil v boji s rakovinou. Sice přišel o jedno varle, ale je zdravý a fit a zase kouká po holkách. Právě na módní přehlídku spodního prádla se těšil ze všeho nejvíc na akci, kde byl kmotrem zkrášlující emulze.

"Zrovna teď rozhovor? To se nebudu moct soustředit," vymlouval se Petr, když jsme jej oslovili, právě když se kolem něj začaly procházet půvabné dívky v tangách, a během rozhovoru ještě vzhled některých komentoval. Zaujaly jej zejména modely, jejichž součástí byla tanga.

A jaké ženy se Petrovi líbí? "Na pódiu jsem sice řekl, že brunetky, ale to bylo proto, že vedle mne stála tmavovlasá žena a bylo by hloupé říct něco jiného. Ale nemám nic ani proti blondýnkám nebo divokým zrzkám," smál se.

Jeho poslední partnerkou ale byla doopravdy brunetka, moderátorka Lucie Šilhánová. A kdo ví, zda spolu zase nejsou. Když jsme se totiž Petra zeptali, jestli sledoval kauzu, kdy jeho bývalou dívku vyhazovali z rádia, připustil, že se v té době i hodně vídali a pochopitelně ji podpořil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám