Hlavní obsah
Článek

V novém filmu Všiváci není o nahá těla nouze. Jednou z hereček, která se na plátně svlékne, je Aneta Krejčíková, kterou známe zejména díky seriálu Ulice. Scéna, v níž ukáže svoje přírodní čtyřky, ale není milostná, i když se tak zpočátku rýsuje.

Jiří Langmajer (57) jako neurochirurg svádí sestřičku, svlékne ji, připoutá jí ruce a ňadra jí postříká šlehačkou ve spreji. Místo milostného aktu ovšem otevře dveře a dovnitř se nahrne zbytek osazenstva oddělení a krásce přeje k narozeninám.

Jak se jí točilo? "Nebudu lhát, nebylo to nic moc příjemného, ale takhle to bylo ve scénáři napsané," krčila rameny. Nahou ji při natáčení vidělo docela dost lidí. "Samozřejmě se to pan režisér snažil omezit na co nejmenší počet, navíc se točilo v hodně malé místnosti, takže přítomni byli aktéři a kameraman," vysvětlila.

Aneta je už na svlékání před kamerou trochu zvyklá. "Ještě odvážnější scénu jsem měla ve filmu Poupata, což je projekt, na který jsem velmi pyšná. Tam jsem hrála striptérku, takže jsem úplně celá nahá," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám