Hlavní obsah
Článek

Petra Němcová (34) se v USA dokázala prosadit nejen díky svému půvabu, ale uznání si získala také její charitativní činnost. Večírek u příležitosti 10. výročí její nadace Happy Hearts byl v New Yorku významnou událostí, na níž nebyla o hvězdné hosty nouze.

Jedna z nejznámějších reprezentantek české krásy se na tuto společenskou akci pořádně vyparádila a v červených šatech dokonale předvedla své přednosti. Její outfit totiž v oblasti dekoltu téměř nic nezakrýval a Petra předvedla své přírodní bohatství. Řada hostů tak byla při pohledu na českou modelku červenější než její šaty.

Jubileum nadace, jejímž cílem je obnova škol a odstranění následků přírodních katastrof, přišel oslavit i bývalý americký prezident Bill Clinton, který neodolal možnosti pořídit si s Petrou Němcovou společný snímek.

Pozvánku na ostře sledovaný večírek dostala i zpěvačka Sheryl Crow či česká rodačka Magdalena Langrová. Její účast svědčí o tom, že se Petra konkurence v podobě mladších kolegyň ze světa modelingu nebojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám