Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mohlo by se zdát, že celebrity se nepotí. Když už se ale na někom výjimečně objeví pověstné mokré koláče potu nebo bílé deodorantové mapy, je to vidět. Většina si toho ani nevšimne, a místo aby drželi ruce u těla nebo si šli do ústraní provětrat podpaží, vesele z červených koberců mávají a usmívají se do fotoaparátů.

Co celebritám na pocení zabírá?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak je ale možné, že většina celebrit se prostě nepotí a my se potíme i přes několikanásobné nanášení antiperspirantů? Navíc i těch antiperspirantů, které nám slibují hodiny, ba dokonce celé dny bez potu i při běhu maratonu? Tím tajným receptem je aplikace botulotoxinu dermatologem. Ale nemluvíme nyní o botulotoxinu, který se používá k vyhlazení vrásek, ale o botulotoxinu v jeho zředěné formě, který zabraňuje nadměrnému pocení. Ten se aplikuje do problematických oblastí a zázrak jménem suché oblečení je na světě. Navíc k tomu, abyste se nepotili v podpaží, na čele, na rukou, nohou, zátylku, čele, bedrech či tříslech, stačí dermatologovi pár minut.

Alice Bendová se už nepotí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celebrity o tomto jednoduchém zákroku vědí. Proto je to vždy pro novináře úlovek, když se tu a tam objeví celebrita, která zapomněla navštívit svého dermatologa. A vědí to i naše celebrity, které se již na Klinice Yes Visage houfně připravují na léto. Možná i proto, že zde mají nyní sníženou cenu na polovinu. Potkali jsme na klinice i herečku Alici Bendovou. „Na odstranění pocení nechodím z důvodu, že bych se až tak nadměrně potila a dělaly se mi pokaždé koláče. Ale mám strach z deodorantů, není tajemstvím, že jsou velmi rizikové a některé mohou dokonce vyvolávat i rakovinu. Takže jsem zvolila alternativu, která pocení zabrání, ale škodlivá není," svěřila se herečka Alice Bendová.

Martin Maxa koláče z potu nemívá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zpěvák Martin Maxa Alici doplňuje: „Na odstranění pocení jsem nešel, abych se nepotil při sportu, ale hodně energie vydávám na pódiu a během koncertu se i převlékám. To už nemusím vůbec řešit, jsem opravdu spokojen.“ „Nadměrné vylučování potu, než je potřebné k regulaci těla, je nepříjemné a může být společenským hendikepem. Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným nebo nepříjemným pocením je aktuálně nejefektivnější řešení odstranění nežádoucího pocení,“ vysvětluje MUDr. Monika Kavková z Kliniky Yes Visage. Jak dokazuje i Martin, toto řešení se stalo hitem nejen mezi ženami. I muži se chtějí vyvarovat trapné situaci, kdy si svléknou sako a na košili budou mít mokré skvrny od potu.

Simona Krainová si dává botox do čela

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V medicíně jako léčivo a v estetické dermatologii se botulotoxin používá k odstranění nebo snížení intenzity vrásek. „Nejčastěji k odstranění mimických vrásek, zejména mezi obočím, v okolí očí a na čele. Umí odstranit i pomerančovou kůži na bradě nebo spadlé koutky úst,“ upřesnila MUDr. Kavková z Kliniky Yes Visage, mezi jejíž hvězdné klienty patří i Simona Krainová. „Od jistého věku se botox týká i mne. A i když se dnes zdá banální a běžný, výběr zkušeného lékaře je zásadní. Přirozený vzhled a citlivá aplikace je pro mne prioritou,“ prozradila Simona. „Botox by měl u zkušeného odborníka obličeji dodat odpočatý vzhled, nikoliv strnulý a udivený výraz,“ potvrzuje MUDr. Kavková slova Simony.

Sleva 50 % na odstranění pocení, nebo zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní před létem je ideální čas nejen na botox jako prevenci proti vráskám od mračení ze sluníčka, ale hlavně také proti pocení. Na Klinikách Yes Visage mají nyní výjimečnou letní akci na odstranění pocení za polovinu. Ale chcete-li tento či jiné zákroky jako omlazení, liposukci nebo třeba nová prsa úplně zdarma, můžete o ně soutěžit v soutěži o proměnu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám