Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná, že jste v minulosti ani nepoznali, že by bylo třeba na vzhledu Zorky Hejdové (33) něco vylepšovat. Jak už to tak bývá, ženy vnímají své tělo úplně jinak. Sympatická moderátorka si v tajnosti splnila svůj sen a nechala si na pražské klinice přifouknout ňadra o dvě velikosti.

„U mě nečekejte komplex v dospívání. Netrápila jsem se, že mám malá prsa, i když jsem je měla. Spíš mi vadily ty úplně obyčejné ženské věci, kdy si koupíte krásné šaty s výstřihem, a pak zjistíte, že dekolt na vás vůbec nevypadá tak, jak jste obdivovala v časopise. Jde o to cítit se hezky žensky. A proč si pomáhat push-upkou, když žijeme v moderní době, kdy je možné pomoct si běžnou plastickou operací,“ říká Zorka.

Moderátorka si nebyla svým rozhodnutím jistá a nejdříve se se svou změnou nechtěla ani svěřovat světu, svůj postoj ale změnila. „Když jsem viděla, kolik žen se vystřídalo v ordinaci ve chvíli, kdy jsem tam byla já na konzultaci, nabyla jsem dojmu, že je to dneska tak přirozené rozhodnutí, nechat si vylepšit prsa, že není zač se stydět,“ popisovala Zorka ještě před operací.

Zorka byla sama překvapená, jak rychle si na nové poprsí zvykla. „Když je to změna k lepšímu, tak si žena zvykne rychle. Překvapilo mě, jak hladký je průběh rekonvalescence. Nemám téměř žádná omezení. Po operaci to samozřejmě bolí, ale nic, co by nešlo vydržet, a výsledek stojí za to. Cítím se skvěle,“ popisuje dlouhovlasá blondýnka jen pár týdnů po operaci.

Super.cz jako první se Zorkou natočil rozhovor dva týdny od operace. Brzy vám tedy přineseme reportáž, jak si moderátorka vybírá pro svou novou postavu také nový šatník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám