Hlavní obsah
Článek

Zatímco Michal Dvořák (58) s legendární kapelou Lucie obrážel česká města v rámci turné, jeho manželka si užívala se syny dovolenou v Turecku.

„Michal nebyl doma a nechtěli jsme být doma sami, tak jsme vyrazili za teplem,“ rozpovídala se známá dýdžejka Lucca (45) o dovolené, kam ji kromě synů Míši (3) a Františka (1) doprovázela také slečna na hlídání dětí. „Služby naší chůvy jsem ale ani moc nevyužila. Stejně na ně pořád myslím, když je svěřím někomu jinému,“ nechala se slyšet Lucca a dále uvedla: „Snažím se s nimi teď trávit co nejvíc času. Musím si jich užít, dokud jsou ještě malí, uvědomuju si, jak rychle rostou.“

Jeden den dovolené ale děti přece jen musely trávit výhradně se svou mladou chůvou. Dýdžejka, vlastním jménem Lucie Dvořáková, totiž onemocněla. „Zasáhly mě střevní potíže. Nejspíš jsem si to způsobila tím, jak jsem nedávno musela hrát na jedné párty na antibiotikách. Tělo bylo oslabené. Byla jsem opravdu moc ráda, že se o obě děti chůva postarala,“ říká Lucca a dále dodává: „Franta začal přednedávnem chodit a zejména u bazénu ho člověk musí neustále hlídat. Přece jen neudrží ještě balanc.“

Přestože výletníci neměli v Turecku pouze pěkné počasí a občas i sprchlo, sluníčka si užili do sytosti a vy se můžete pokochat pohledem na nejkrásnější českou dýdžejku v bikinách.

Před pár dny se výletníci z dovolené vrátili, už ale uvažují o tom, že se do Turecka zakrátko opět vrátí. Lucca se snaží synům maximálně věnovat, výjimečně ale vezme práci. Tento pátek se postaví za gramofony na hlavním pódiu na festivalu Svojšice. „Na Svojšice se vždycky hrozně těším kvůli skvělé atmosféře, která tam vládne, a charizmatickému místu. Je to prostě legendární techno festival,“ říká Lucca. Na konci prázdnin pak vyrazí opět na Ibizu zahrát si s nejslavnějším dýdžejem světa Carlem Coxem, který pro ni má léta slabost.

Reklama

Další články

Načítám