Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) opět poškádlila fantazii všech mužů a dokázala, že ani rok po překročení padesátky nepatří do starého železa.

Heidi nafotila žhavé, sexy fotky v erotickém prádélku a ukázala skvělou postavu.

„Natáčeli jsme do našeho pořadu malou módní přehlídku spodního prádla, kde jsme chtěli ženy navnadit na to, že se nemusí stydět nakupovat prádlo v erotickém butiku. Takový obchod totiž není jen o nakupování různých pomůcek, ale dá se v něm sehnat opravdu krásné spodní prádlo,“ řekla Super.cz Heidi Janků, jež si jako každá žena na kvalitní prádélko potrpí.

„Mám nejraději černé prádlo beze švů, které dobře sedí a není pod oblečením moc patrné, tohle prádélko ale bylo přeci jen o něčem jiném,“ smála se Heidi.

Zpěvačka se nedávno nechala slyšet, že si skvělou figuru neudržuje hodinami tréninku v posilovně, jak by se na první pohled mohlo zdát. „Mám to asi v genech, ale v mém věku už se přeci jen musím víc omezovat v jídle, nemůžu si dovolit jen tak ‚prasit‘, přeci jen už mám pomalejší spalování a tuky se víc ukládají. Jsem ale líná cvičit, takže si raději upravím jídelníček,“ uzavřela sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám