Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bezmála tři roky už si je celý šoubyznys vědom, že herci Jiří Langmajer (57) a Adéla Gondíková (50) tvoří pár. Nikdy spolu ovšem nevyrazili oficiálně do společnosti. Možná s ohledem na Jiřího manželku a dvě dcery. Letos se ale konečně prolomily ledy.

Nejprve se Adéla s Jiřím stali tvářemi cestovní kanceláře, která je vyvezla na exotickou dovolenou, a poskytli v rámci její propagace svoje fotografie ze vzácných chvil volna. A teď se spolu vypravili na premiéru filmu Všiváci, kde Langmajer hraje jednu ze dvou hlavních rolí.

Na premiéře v kině Lucerna dokonce společně zapózovali i před fotoaparáty a netvářili se, že k sobě nepatří. Na vzájemných dotecích bylo znát, že ti dva už si zřejmě všechno v soukromí urovnali a mohou se k sobě oficiálně hlásit.

Jiří ve filmu hraje neurochirurga, který nemůže zapomenout na svoji první zesnulou lásku, kterou sdílel se svým bratrem v podání Ondřeje Vetchého, a utápí se v alkoholu a nezávazných vztazích. Filmové natáčení se ho dotklo i v osobní rovině. "Natáčelo se ve stejné nemocnici, kde mne dávali dva roky předtím dohromady po těžkém úrazu páteře," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám